0

Vad kan Mia?Mia 2 är en diskret, stilfull och kompakt klitoris vibrator som på grund av sin lilla storlek är perfekt att ha med sig i farten. Mia 2 är en förbättring av sin föregångare Mia och har 100 procent kraftigare vibrationer samtidigt som den har 6 olika vibrationsmönster och är vattentät så den enkelt kan smygas med in i duschen. Den fasta spetsen gör att det är enkelt att koncentrera vibrationerna och skapa den perfekta stimulansen. Mia 2 är lätt att ladda upp via det USB-stik som gömmer sig under locket och kan anslutas direkt till din dator. Från fullt laddad är du garanterad 1,5 timmas ren njutning. Hur använder jag Mia?Mia 2 är en användarvänlig, oersättlig liten gadget som alla kvinnor borde äga. Den är gjord i medicinsk silikon och har en behaglig yta. Det är enkelt att byta mellan vibrationernas funktioner genom att använda plus/minus knappen.Vem använder Mia?Mia 2 är en stilren och inbjudande klitoris vibrator som framför allt är diskret och kraftfull. Den passar därför perfekt till nybörjare då den har en liten storlek och ger en målinriktad stimulans eller till den mer erfarna som söker efter den diskreta men spontana njutningen. Wink, här är ett litet tips…Mia 2 passar perfekt till den spontana njutningen såväl hemma som när du är ute – det är bara din fantasi som kan sätta gränserna för var och när Mia 2 kan användas till att tillfredsställa dig eller din partner.


Visa mer ...

0

Svarta boxers med transparenta ränder sidlänges. God plats till de ädlare delarna. Tillverkade i 90% polyamid och 10% elastan. 


Visa mer ...

0

Lila miniklänning i glansigt latex som passar perfekt för dig som tycker om det lite mer extrema än det romantiska. Klänningen är sexig och kommer utan tvekan att göra det svårt för din partner att hålla fingrarna borta. Klänningen är gjord av 100% latex.OBS: 1) Var uppmärksam på att naturlatex ska vårdas med rengöringsspray och shinspray för att behålla sin glans. Vi rekommenderar att du köper det här latexvårdkitet. 2) Dessutom kan latex ha en stark doft då du först öppnar förpackningen. Det här är helt naturligt och doften kommer snabbt att avta. 3) Var uppmärksam på att vi inte byter eller tar emot latexprodukter i retur då de har öppnats eller används på grund av att latex naturligt formar sig efter kroppen och därför förlorar sitt värde då förpackningen öppnas.


Visa mer ...

0

Stabil naturdildo 20 cm i fatalatfri mjuk plast som ger dig en naturlig upplevelse. Dildon är formad efter en riktig penis och har många naturliga detaljer så som ådror, ett mjukt ollon och testiklar, som kan hjälpa till att stimulera klitoris. Dildon kan användas vaginalt med också analt eftersom den i sin stabila form kommer att vara mycket enkel att använda. Dildon är tillverkad i fatalatfri PVC plast.Använd en smula vattenbaserat glidmedel för att få en mjukare yta och bättre glid. Dildon är mycket lätt att använda eftersom den med stabila fot kan ställas på en yta eller att ha i handen. Själva materialet känns också mycket naturligt och påminner mycket om huden på en riktig penis. Rengör dildon efter användning eller innan du skiftar mellan analt och vaginalt bruk. Rengör med vatten och tvål eller med rengöringsspray för sexleksaker.Dildon är perfekt åt dig som vill ha en dildo i lite större format och kommer utan tvivel att få dig att njuta och uppfylla dina behov. Du kan också använda denna dildo under förspel eller som komplement under samlag. Se hela vårt urval av dildos


Visa mer ...

0

Detta glidmedel är tillverkat speciellt för kvinnanan intima delar och är hudvänligt samt lämnar huden mjuk och sexig. Är silikonbaserad och är därför vatten och oljefri så att den varken känns fet eller torkar ut. Mycket dryg och kan därför ge dig mycket bra glid under samlag. Kan användas tillsammans med kondomer, men inte med sexleksaker i silikon. Perfekt för kvinnan som kanske har en smula torr hud eftersom den passar perfekt för de intima områdenas balans. Finns i flera storlekar. 


Visa mer ...

0

Fin bred höfthållare i spetsmaterial som omsluter dina höfter och korsar över grenen. Med rosett framtill och hakar bakpå, som kan justeras. Strumpor ingår inte. Material: 100% polyester.


Visa mer ...

0

Denna glasdildo i härdat glas är ett fantastiskt stycke konst som också är mycket funktionell. Dildon är helt rak och utsmyckad med rosa prickar som kan stimulera varje nerv i dig. Dessutom har dildon en vacker rund botten vilket gör att den är enkel att greppa, men det innebär också att dildon går att använda från bägge håll då den runda delen kan användas för extra stimulering. Dildon mäter 17,8 cm i längd och är goda 3 cm i diameter.Icicles är ett märke som lägger stor vikt vid att tillverka dildos i läckert handgjort glas och därför finns glasdildos nu på mångas önskelista. Dessa skulpterade dildos är inte bara trevliga att använda utan har också många andra fördelar, eftersom härdat glas kan användas med alla typer av glidmedel och den släta ytan är närmast omöjligt att förstöra. Dessutom kan glaset enkelt rengöras och värmas eller kylas ned efter behov. Du värmer upp eller kyler ner en glasdildo i vattenbad eller i kylskåpet. 


Visa mer ...

0

"My body leaps to attention as its touch sends a delicious shiver through me"Denna penisring i mjuk silikon är perfekt för enkel men mycket effektiv njutning - för bägge parter. Ringen har en diameter på 3,5 cm och är tillverkad i fatalatfri silikon vilket gör att den kan töjas som du önskar så att den passar perfekt på dig. På sidan av ringen sitter en liten motor, som vibrerar kontinuerligt för att skapa extra njutning både för mannen som bär den och för partnern som känner de sexiga vibrationerna mot klitoris eller perineum.Du sätter enkelt på vibratorn, som vibrerar kontinuerligt men kraftfullt, sätter på ringen med kraft på din erekterade penis och låter sedan vibrationerna göra resten av jobbet. Använd med fördel en gnutta vattenbaserat glidmedel, men först efter att du har fått på ringen då den annars kan bli mycket hal och svår att hantera.Ringen är inte 100% vattentät, dock stänktålig, vilket gör att den kan rengöras med lite vatten och tvål, alternativt med rengöringsmedel för sexleksaker. Batterier samt förvaringspåse medföljer. Om du behöver nya batterier heter dessa LR44 och du behöver 2 stycken. 


Visa mer ...

0

Förpackningen innehåller två rep, ett svart och ett rött. Repen från Fifty Shades of Gray är bägge 5 meter långa och redo att använda. I varje ände på repen sitter ett litet stykke metall som ser till att de inte repar upp sig och dessutom utgör en vacker dekoration på de skinande repen. 


Visa mer ...

6871dca8a5984142bc1e6e9b1f167c8c