0

Denna FLESHLIGHT är stöpt efter porrskådespelerskan Jenna Haze vagina. Inuti finns ett behagligt och mycket flexibelt innandöme som med sina böjda former och räfflor kan stimulera varje nerv. Alla produkter från FLESHLIGHT är gjorda av ett hudliknande Real Feel Superskin, som är känt för sitt realistiska sätt att kännas på. Många likställer känslan med äkta vara och eftersom den är kamouflerad som en helt vanlig ficklampa kan du ta den med dig utan att dra till dig nyfikna blickar. Det kan nästan inte bli bättre. Hela FLESHLIGHTEN med hölje är ca 25 cm lång och har en max diameter på 8 cm. Obsession modellen är en nya uppgraderade versionen av den välkända Lotus-sleeve från FLEHSLIGHT.Jenna Haze startade sin filmkarriär 2001 och har gjort över 500 filmer. Idag instruerar hon själv porrfilmer och har gjort över 15 filmer som instruktör. Jenna har mottagit över 100 priser för sina många filmer och det gör henne till en av de mest kända porrskådespelerskorna i branschen.OM FLESHLIGHTFLESHLIGHT är ett patenterat varumärke som startade 1998 när Steve Shubin ville göra en diskret masturbator som skulle kännas så äkta som möjligt. Då skapades materialet ”Real Feel Superskin” och är idag ett av de phthalat-, latex-, silikon- och plastfria material som påminner mest om de intima delarna på kroppen. Superskin består av okända material, men är en form för mjuk gel som anpassar sig efter huden och fungerar extra bra tillsammans med vattenbaserat glidmedel, såsom FLESHLIGHTs egna Fleshlube. Idag är FLESHLIGHT blivit till de mest använda sexleksakerna världen över, vilket också gör företaget till ett av de mest lönsamma i USA.FLESHLIGHT produkterna består av en hylsa med en mynning som är stöpt efter en känd porrstjärnas vagina, anus eller min och invändigt har olika slags nubbar och räfflor allt efter vilken produkt du väljer. Detta innandöme sitter i en ficklampsliknande hölje som gör den enkel att ha med sig och dölja för nyfikna ögon och det är också enkelt att ta av höljet för att rengöra innehållet med vatten och därefter med FLESHLIGHTS egna desinficerande Fleshwash. Förutom det kan du också enkelt underhålla din FLESHLIGHT med lite av FLESHLIGHTS egna underhållningspulver som gör att innandömet förblir smidigt och elastiskt. I botten på de flesta FLESHLIGHTS finns också ett lock som skapar ett vakuum runt omkring din penis när du skruvar på det. Det skapar ännu större stimulans av din penis. FLESHLIGHT har idag riktigt många olika versioner av deras populära produkt och några av de nyaste i familjen är Flight utgåvan som är en mindre, genomskinlig och väldigt diskret utgåva av ficklampan samt den mycket diskreta ”Sex-in-a-can” som är kamouflerad som en ölburk. Se alla våra produkter från FLESHLIGHTSe också alla våra onani produkter till män  


Visa mer ...

0

Denna mjuka PVC plug är perfekt till anal stimulans då den är utformad med tre kulor i olika storlekar och en spetsig topp som gör den idealisk för penetration och stimulering. Pluggen är med sina 14 cm inte så stor, men en bra medium plug för dig som har lite erfarenhet inom anal lek och som gärna vill prova en lite större plug än en mindre nybörjarplug. Pluggen har en diameter på mellan 1,5-5 cm allt efter vart man mäter. Du kan dra nytta av att använda lite vattenbaserat glidmedel så den blir enkel att införa och du behöver inte föra in alla kulorna om du tycker det blir för stort. I botten finns också en bra fot som fungerar som en stoppare, samt håller pluggen på plats när den sitter i anus. Kom ihåg att alltid rengöra dina anal sexleksaker antingen med tvål och vatten eller med lite rengöringsmedel speciellt gjort för sexleksaker och som är desinficerande.  


Visa mer ...

0

Flexibel finger plug på 5 cm som är perfekt för dig som gärna vill prova på en mild form för anal stimulering. Pluggen kan enkelt placeras på ditt finger och därifrån användas på dig själv eller din partner i samband med samlag eller onani. Pluggen är gjord av mjuk TPE plast som gör den mycket enkel att föra in och använda under flera tillfällen. Diametern på pluggen är mellan 0,5-1,5 cm så den är inte så stor och därför också en bästsäljare inom nybörjarplugs. Det är också ett väldigt behagligt och en enkelt sätt att introducera anal stimulering för din partner - man som kvinna och ni kan båda två få ut riktigt mycket av denna lilla herre. Du kan med fördel använda lite vattenbaserat glidmedel för att få ett säkert och mjukt glid i pluggen. Kom alltid ihåg att rengöra dina anal sexleksaker, med antingen tvål och vatten eller med lite rengöringsmedel som är speciellt gjort för sexleksaker och som är desinficerande. 


Visa mer ...

0

In side är en stimulerande dildo med sex stimulerande kulor i den ena änden. Kulorna är mellan 2-3,5 cm i diameter allt efter vilken du mäter. Den kan också vändas och användas som en helt klassisk dildo med en kula i slutet. Dildon är flexibel och böjbar och kan användas i badet och den har ett bra grepp. Dildon kan både användas av erfarna och nybörjare inom anal stimulering tack vare att du själv väljer hur mycket av dildon du vill använda och vilken ände du vill använda. Vi rekommenderar att du som nybörjare börjar med att föra ett par kulor upp med lite glidmedel och se om det känns skönt. Du kan också börja med den andra änden där det bara är en enkel kula om det känns bättre. Det finns otaliga användningsmöjligheter med denna dildo och du kommer garanterat också hitta en som passar dig. Dildon kan användas som fräckt förspel eller under samlag som en extra anal stimulans. Du kan även använda den själv till onani antingen som den är eller tillsammans med andra leksaker. Kom alltid ihåg att rengöra dina anal sexleksaker, med antingen tvål och vatten eller med lite rengöringsmedel som är speciellt gjort för sexleksaker och som är desinficerande. 


Visa mer ...

0

Fängselset till alla bondage-älskare. Set i flera delar, allt i rosa läderimitation. Setet består av:1 st. paddel ca 18 cm i längden1 st. piska med flera remmar2 st. manschetter med kardborreband och kedja emellan1 st. fjäder med handtag för sensuell kittling1 st. ögonbindel med gummiband


Visa mer ...

0

Långa svarta skinande lackhandskar som når upp till mitten på överarmarna. Handskarna är perfekta för en fräck afton med rollspel och utklädning och fulländar din lackoutfit perfekt. De kan med fördel matchas med en fräck lack- eller latexklänning. Lackhandskarna är tillverkade i 100% polyester med polyuretanbeläggning.Wink, här är ett litet tips:Ha på dig endast handskarna och skapa ett fräckt och frestande utseende.OBS: 1) Var uppmärksam på att naturlatex som detta skall vårdas med både rengörnings- och shine-spray för att hålla glansen. Vi rekommenderar att du köper till detta latex vårdset. 2) Dessutom kan latex ha en ganska tydlig doft när du tar emot den. Detta är helt naturligt och doften avtager som regel efter att du använt dem ett par gånger. 3) Var också uppmärksam på att vi inte byter eller returnerar latexprodukter när de har varit öppnade eller använda eftersom latex naturligt formar sig efter kroppen och därför mister sitt värde när förpackningen öppnas.


Visa mer ...

0

Denna fina buttplug är tillverkad åt dig som vill ha en lite större buttplug. Pluggen från Smile har en mjuk och läcker yta samt en räffla som går hela vägen ned längs pluggens sida för extra stimulering. Den har en spetsig ända som gör den enkel att använda samt en bra grund med sugkoppsfot och bred botten. Detta gör den både solid och lätt att använda även om du inte är så rutinerad inför anal stimulering. Pluggen är vattentät och mäter 12 cm i längd (ca 9 cm går att föra in) och har en varierande diameter på 1-4 cm. Pluggen är perfekt för parlekar och är en klassisk plug som du med gott samvete kan ha i nattduksbordet.Du kan med fördel använda ett vattenbaserat glidmedel för lättare införing och du bör komma ihåg att rengöra efter användning med en rengöringsspray för sexleksaker, eller med tvål och vatten.


Visa mer ...

0

Fint BH-set i svart och röd färg med tillhörande smal stringtrosa. Fodrad BH med bygel som ger god passform åt de flesta. Med många spets- och rosettdetaljer. Med justerbara axelband och hyskor. Material: 90 % polyamid och 10 % elastan.


Visa mer ...

0

Denna lilla fina strap-on vibrator från Mandy Mystery är perfekt till intensiv stimulering av klitoris. Den söta och mjuka lilla fjärilen sitter ordentligt fast med justerbara remmar och kan användas under samlag eller som komplement till onani då den sätts på klitoris och med en kittlande känsla stimulerar dig helt perfekt. Den har en sladdkopplad fjärrkontroll som går på 2 x AA batterier och skall köpas separat. Har en diameter på ca 4,5 cm.Se hela vårt urval av vibratorerSe hela vårt urval av produkter från Mandy Mystery 


Visa mer ...