Hjärta paljettofsar till bröstvårtorna

Rött hjärtformat bröstvårtesmycke tillverkat av fina paljetter och med en fräck tofs som får en att öppna ögonen. Tofsen är samtidigt mer än perfekt till att fresta din älskare.


Läs mer i butiken

Vaginalspekulum

Lev ut din sexiga fantasti och ge din älskare en gynekologisk undersökning. Det här vaginalspekulumet gör det möjligt! Spekulumet förs in och vidgas ut med en liten skruv som gör att man själv kan bestämma hur mycket som ska öppnas upp. Man kan högst öppna 10 cm. Instrumentet är tillverkat i rostfritt stål och ytan är polerad vilket gör den 100% hygienisk och steril. 


Läs mer i butiken

Dorcel - Real Sensation g-punkts dildo Large

Real Sensetion Large från franske Dorcel är en g-punkts dildo som med sin realistiska look och sin lilla böj enkelt kan stimulera dig perfekt och med sin stora storlek ge dig ultimat njutning. Den kan enkelt stimulera både din g-punkt och hela slidan och med sin böjda utsida kommer den att träffa precis där det känns som bäst. Dildon kommer med sitt mjuka silikonmaterial kännas perfekt och med en smula vattenbaserat glidmedel kommer den att glida ännu bättre. Dildon mäter hela 29 cm i längd och har en diameter på goda 4,5 cm och är därför perfekt till dig som vill fyllas ut av en dildo. Den är 100 % vattentät.Wink... Detta är en av de större dildos vi har i vårt stortiment och det är därför viktigt med ett bra vattenbaserat glidmedel.  Se hela vårt urval av produkter från Dorcel


Läs mer i butiken

Ouch! - Justerbar Pleasure Strap-On 14,5 cm

Ouch! r ett mrke som har specialiserat sig p produkter till dig som letar efter ngot utver det vanliga - och denna strap-on r inget undantag. Sjlva selen r gjord fr att passa alla storlekar frn S till XL, eftersom den kan justeras efter behov. Framtill har den en fodrad front som gr det behagligt att bra upp den 14,5 cm lnga silikondildon. Dildon har en diameter p 5 cm och ett stimulerande huvud som garanterat kommer att gra s att din partner blir eld och lgor. Om du s nskar kan du ta av dildon och erstta den med din favoritdildo, s lnge denna r anpassad fr att anvndas som strap-on. Anvnd alltid ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med dina sexleksaker av silikon och rengr dem noggrant efter varje anvndning med vatten och en mild tvl, eller med rengringsmedel speciellt avsett fr sexleksaker, som du kan kpa hr i vr webbutik.Se hela vrt stora urval av strap-onsSe hela vrt urval av sexiga leksaker frn Ouch!


Läs mer i butiken

Tenga -  Air-Tech Regular Reusable Masturbator Vacuum Controller

Tenga - Air-Tech Regular Reusable Masturbator Vacuum Controller ger perfekta, diskreta blowjobs eller handjobs. Du kan inte se vad det är, men den kommer med allra största säkerhet att ge dig lika stor njutning som den äkta varan.  Masturbatorn har ett djup på 15 cm och en diameter på 4,5 cm vilket gör det till en bra mediumstorlek som passar de flesta. Det unika med Tenga - Air-Tech Reusable Masturbator Vacuum Controller är att det skapas ett vakuum som gör att det känns mer stramt och intensivt än med andra onaniprodukter för män. Kom ihåg att alltid använda ett bra vattenbaserat glidmedel. Vi rekommenderar vårt eget Winkwink pH Neutral Glidmedel.


Läs mer i butiken