Oxana's Pussy and Ass

Replika av Oxana's imtimaste delar tillverkat av hudlikt Cyberskin material. Vaginan mäter 25 x 21 c 9cm. Oxana tar den både vaginalt och analt, alltid redo och alltid sugen!


Läs mer i butiken

Rubber Whip Large - 50cm

En mindre piska för mjukare bondage lekar. Färg kan variera beroende på tillgång. Material: Trä / Latex gummiTotal längd: 50cm


Läs mer i butiken

Leather Paddle with Fur Side

Högkvalitativ svart läder paddel med en mjuk sida i fuskpäls. Använd den mjuka sidan för snäll smisk och vänd sedan paddeln för hårdare effekt.


Läs mer i butiken

Romantiska tips för nyförälskade!

Våren är på gång och likt naturen så vaknar även vi. I takt med att ljuset kommer igen och naturen börjar grönska så vaknar vi människor till liv igen och nyförälskelsen gör sitt antågande. Solen strålar och vart man än kikar så ser man härligt nyförälskade par som strålar ikapp. Det är ju en sak att vara nyförälskad men man vill ju ge sin nya partner några romantiska upplevelser för att man just vill uppvakta henne/honom. Så vad kan man göra? Jo om man bor i staden så finns det ju ofta parkområden. Varför inte en romantisk picknick. Allt som behövs är en filt, lite lätt mat och en flaska vin el något annat gott att dricka. Maten behöver inte vara så fancy utan det är ju sällskapet och upplevelsen som räknas. Att luta sig tillbaka på filten med den man håller kär och njuta ett gott glas är ju inte fel. Något annat man kan göra är att sticka iväg på en dagstur, upptäcka en ny stad tillsammans. Tag ryggsäcken på med det man evt behöver och stick iväg med tåget eller bilen. Huvudsaken är att ni tillsammans får upptäcka något nytt. Varför inte ta chansen och skicka blommor till hans/hennes jobb. Uppvakta även när du inte är där. Och en bukett med några fina blommor uppskattas med all säkerhet. Eller varför inte en låda choklad. Man säger ofta att man ska möta våren i Paris, men varför inte möta den i Köpenhamn? Ta en härlig rundtur i kanalbåtarna, ät och drick gott i Nyhavn eller stick upp till Christianshavn och hitta ett mysigt café och bara kika på folk. Hitta en dag när ni bara stannar i sängen och myser hela dagen. Sätt en regel att ingen av er får ha mer än underkläderna på sig och så bara umgås, njut av närheten och uppskatta varandra. Om ni är ute och går och någon skön musik spelar, varför inte ta en dans där och lev i nuet tillsammans. Pröva något som ni aldrig har gjort förut. Det kommer till att skapa unika minnen för endast er två. Hitta en kurs eller någon aktivitet i området att pröva på. Det kan va allt från ridning till att göra lergods. Meningen är ju att just ni två ska kunna få era egna minnen tillsammans. Så ut i solen och njut av nyförälskelsen och lev i nuet.


Läs mer i butiken

Real Feel Deluxe #10

Njut av " Real Feel" en otroligt realistisk vibrator med sammetslent hudmaterial. Minutiöst utformad med ett  stort huvud, kraftiga ådror och pungkulor, denna vibrator både ser ut och känns verkligen som den äkta varan. Den starka sugkoppen i basen fäster till nästan alla plana ytor som tex en vägg, golvet, kakel etc ... Den robusta sugkoppen fungerar även tillsammans med en strap on sele från tex Fetish fantasy serien från samma tillverkare.


Läs mer i butiken

20-Function Remote Control Panty

Hetsa upp din tjej med ett knapp tryck med denna Vibrerande Trosa med trådlös fjärrkontroll med hela 20 vibrations lägen! Fjärrkontrollen räcker ungefär 8meter bort. Den vattentätta vibratorn placeras diskret i trosan, tillskillnad mot enklare trosor med vibrerande ägg så har denna även en skön plugg som gör att du får maximal stimulans. Med sina 20 vibrations rythmer garanterar vi 100% njutning! Batteridrift: Knappcell batterier till ägget medföljer, komplettera med två AAA batterier till fjärrkontrollen


Läs mer i butiken

Velvet Halterneck Basque

Märke: Cottelli CollectionMaterial: 90% polyester, 10% elastane, lace 90% polyamide, 10% elastane.


Läs mer i butiken

Noir Bolero Jacket

Varumärke: Noir Handmade


Läs mer i butiken