Vooom Bulletvibrator Lila

Vooom Bulletvibrator masserar din klitoris med vibrationer som påminner om en katt som spinner. Dramatiska och djupa vibrationer med 10 olika vibrationsmöjligheter. Denna söta klitorisvibrator är uppladdningsbar, vattentät och gjord av kroppssäker ABS-plast.


Läs mer i butiken

Bong Thong Röd

Stringkalsong i röd satin som formar och smiter åt runt din penis på ett förförande sätt. Perfekta till att göra en partner upphetsad.


Läs mer i butiken

Womanizer W500 Pro Lavendel

En storsäljare med en vacker Swarowskikristall. Stimulerar klitoris med lufttryck och ger en sugande känsla och kraftiga orgasmer. En vibrator som passar oss som har lite svårt för att få orgasm. Uppladdningsbar, tyst och diskret. Den perfekta sexleksaken för kvinnor.


Läs mer i butiken

HONI 2 Cerise

En söt liten minivibrator i lenaste silikon, för sköna stunder på egen hand eller med en partner. 12 vibrationsmöjligheter och en riktigt stark motor. Vattentät.


Läs mer i butiken

Stud Dark Horse 50 ml

Ny grym spray från STUD! Dark Horse är en fördröjnings-spray som sänker känsligheten på penis, så att man kan ha sex längre, samt ökar blodflödet (hårdare stånd) med hjälp av bland annat Aloe Barbadensis, Panax Ginseng och mentol.


Läs mer i butiken

Bathmate Spartan Penisring

Penisringen Spartan från "Bathmate" är designad för att vara en av de tuffaste och mest flexibla manliga ringar på marknaden! Det är en högkvalitativ och stretchig penisring för bekvämt stöd.


Läs mer i butiken

Intima Silk Blindfold - Lila

Bekväm ögonbindel i 100% silke, med vackra jacquardmönster. Tillverkad i ett material av hög kvalitet av svenska LELO.


Läs mer i butiken

Pleasure Me

Durex Pleasure Me är speciell, den har nämligen både räfflor, knottror och värmande effekt för att stimulera bägge parter.


Läs mer i butiken

Shiny Shank

En minidildo med tydligt markerat ollon och en mjuk och len yta i stabilt phthalatesfritt och doftfritt material.


Läs mer i butiken